Presentkort

Segelflygtur i present, en upplevelse utöver det vanliga

 

MFK förfogar över ett modernt segelflygplan, där Du tillsammans med erfaren instruktör kan få prova på att spaka själv, njuta av G-krafter i klass med Balder eller bara glida omkring och njuta av utsikten.

På den lite dyrare varianten hinner vi med att se Motala från ovan, du kommer att känna igen Baltzar von Platens berömda solfjäderform. Och med lite tur också kanske prova på termik (de varma uppvindar som får flygplanet att stiga utan motor).

Varför inte uppvakta en god vän med ett presentkort på en segelflygtur? Vanliga tillfällen där presentkorten brukar bli en uppskattad present vid t.ex. födelsedagar, svensexor eller möhippor etc.

Vi bedriver segelflygning på Motala flygfält och vid tidsbokade presentkortsflygningar är flygplan och instruktör beredda och väntar på den som skall få komma och uppleva frihetskänslan!

Presentkortsflygningarna är på 15-40 min eller rent av längre vid goda termiska uppvindar. Begränsningar maxvikt 110 kg och 2 meter lång.

Vi flyger vanligtvis dessa flygningar på helger (när vädret är gynnsamt) från och med april till och med september, men även kvällsflygningar kan arrangeras.

Presentkort beställer du via vårt  beställningsformulär eller på Brothers i Motala, Repslagargatan 11, där finns även information om hur det hela går till praktiskt.
Tänk på att det kan ta upp till en vecka efter betalning innan du får presentkortet! 

Priset, 1300 kr eller 1800 kr, är baserat på hur mycket du vill uppleva. Vi rekommenderar 1800 kr så hinner Du med både att spaka själv, känna på G-krafter
och njuta av utsikten över Motala.

Presentkortet gäller i 2 år. 
OBS Brothers kan inte ta emot betalning för presentkorten med kort, förse dig därför med kontanter! OBS

För att boka flygning maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring någon av oss:
  
Nils Gardell, 070-552 65 43
Kristian Ahlin, 070-551 41 92

I alla tider har människan önskat att kunna flyga som en fågel. Nu kan vi erbjuda Dig, just detta!

Du är här: Home Presentkort